Eerste Nederlandse Paro-dag 24 mei!

27 maart 2018

Uitnodiging Eerste Nederlandse Paro-dag!
Paro succesvol inzetten.

Volg de workshops, deel je eigen ervaringen met andere Paro gebruikers en ontdek hoe je Paro optimaal kunt inzetten.

Paro

Wie kent deze sociale robot niet? Het zeehondje dat een kalmerend effect kan hebben en reacties kan uitlokken. Paro wordt al veel ingezet bij ouderen met dementie. Paro vermindert onrust en helpt familie en zorgprofessionals om contact te maken met de persoon met dementie. Inmiddels worden ook ervaringen opgedaan bij personen met autistisch spectrum stoornissen en ernstig meervoudige beperkingen. Op veel plaatsen wordt Paro nog niet optimaal ingezet. Daarom organiseren Avans Hogeschool, Focal Meditech, Zuyderland en Zuyd Hogeschool samen de Paro-dag voor gebruikers en geïnteresseerden in Paro.

De dag bestaat uit een mix van werkvormen zoals demonstraties en presentaties. Daarnaast is veel ruimte voor het delen van kennis en ervaringen door de deelnemers; studenten schrijven de praktijkverhalen op en delen deze. Ook bespreken we hoe we elkaar na deze dag kunnen blijven inspireren. Natuurlijk maken we mooie foto’s van al die Paro’s. Voor iedereen die een Paro meeneemt, is de entree gratis.

Download de uitnodiging voor meer informatie over het programma en lees hoe u zich kunt aanmelden.

Uitnodiging

Soort
Publicatiedatum
27 mrt 2018
Laatst bijgewerkt op 27 maart 2018.